Re: No Tx with v3.0.21 and Pluto #adalmpluto


Wolf
 

Thank you !

Am 20.02.2020 um 15:11 schrieb Simon Brown <simon@...>:

Hi,
 
Also I suggest checking the way I configure the station: https://www.sdr-radio.com/EsHail-2#ConsoleSettings and enable Frequency, Mode synchronisation. Tuning will be easier.
 
Simon Brown, G4ELI
 
From: main@SDR-Radio.groups.io <main@SDR-Radio.groups.io> On Behalf Of Wolf
Sent: 20 February 2020 13:11
To: main@SDR-Radio.groups.io
Subject: Re: [SDR-Radio] No Tx with v3.0.21 and Pluto #adalmpluto
 
Simon,
Sorry for doing this mass . . . 
 
Just found my mistake - I just put Mikrofone back on default and now it’s all OK again.
 
Anyway - Thank you !!!
My donation to dog food just hit your Paypal Account . . .
 
Have a great day and thank you for the fantastic SW,
Wolf
 


Am 20.02.2020 um 14:04 schrieb Wolf <wolfram.pueschner@...>:
 
Simon,
 
Attached are  System Details and Screenshot.
 
Pluto doesn’t show any output power if I key Tune in SSB or Tx in FM.
And it did perfectly before.
 
I tried 3 different Pluto’s – it’s all the same.
 
Something re the Transmit Meter Panel: If my recollection is right
I saw before 6 bars. Now it’s only 3…?
 
Did I do something wrong . . . ?
 
73, Wolf  - DF7KB
 
 
Gesendet von Mail für Windows 10
 
Von: Simon Brown
Gesendet: Donnerstag, 20. Februar 2020 12:38
An: main@SDR-Radio.groups.io
Betreff: Re: [SDR-Radio] No Tx with v3.0.21 and Pluto #adalmpluto
 
Wolf,
 
You believe the software is broken, it may be a user problem. Either way unless you show me your screen there’s no way I can see how the software is running.
 
Go to https://www.sdr-radio.com/support#IHaveAProblem and follow the instructions, please!
 
Simon Brown, G4ELI
 
From: main@SDR-Radio.groups.io <main@SDR-Radio.groups.io> On Behalf Of Wolf
Sent: 20 February 2020 11:13
To: main@SDR-Radio.groups.io
Subject: Re: [SDR-Radio] No Tx with v3.0.21 and Pluto #adalmpluto
 
Hi Simon,
 
What do you need to get access ?
 
Pluto is running on the LAN again now.
 
 
 
Am 20.02.2020 um 08:31 schrieb Simon Brown <simon@...>:
 
Hi,
 
I can’t see your screen from here.
 
 
Simon Brown, G4ELI
 
From: main@SDR-Radio.groups.io <main@SDR-Radio.groups.io> On Behalf Of wolfram.pueschner@...
Sent: 20 February 2020 07:15
To: main@SDR-Radio.groups.io
Subject: [SDR-Radio] No Tx with v3.0.21 and Pluto #adalmpluto
 
Pluto for QO100 running on LAN. 
I installed v3.0.21. All seemed to work well  . . .   
Next day Tx doesn't show any power output at Pluto anymore. 
Rx still ok.
Any idea . . . ?

Oh - I should mention . . . We tried 3 different Plutos. All show same effect.
It must be SW . . .
Help really appreciated.
Wolf - DF7KB 
 
 
<Screenshot-2020-02-20-135255.png><System Details_1.txt><554051245EAC4CF3A80826AEE859EA9D.png><633BCF8E432D470EAF8C0BA4055EE6F2.png>
 


Join main@SDR-Radio.groups.io to automatically receive all group messages.